Scheepvaartkaai 16,  3500 Hasselt, België+32 11 15 12 15info@ceebe.be
nldeen

Over ons.

Kwaliteit door ervaring

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in de industrie bieden we een ongeëvenaarde service in de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen en medische hulpmiddelen. CeeBe is een one stop shop: u deelt uw productidee met ons, wij doen de rest. Van het ontwikkelen van het recept over het adviseren over de juridische status tot het creëren van een design en verpakking en tot slot het produceren van uw product.

Internationale partner

Doorheen de jaren hebben we een substantiële portfolio ontwikkeld, waarvan 90% opgemaakt wordt door internationale klanten. De meeste onder hen bevinden zich in Europa, maar we hebben ook contacten in het Midden-Oosten en in Azië. Onze ervaring en marktkennis in meer dan 20 landen is onze garantie voor de beste service.

Uitgebreid gamma

Naast sport- en voedingssupplementen ontwikkelen en produceren we ook medische hulpmiddelen. Hierdoor nemen we ook een unieke positie in op de markt. Of u nu gewone tabletten, zuigtabletten, capsules of poeders nodig heeft, wij bieden u een service van A tot Z. Door u te betrekken in het volledige proces, kunnen we een product creëren volledig naar uw wensen. Dankzij onze GMP-gecertificeerde productiefaciliteit in Duitsland, kunnen we ook de kwaliteit van uw product garanderen.