Over ons

Ons interdisciplinair team van deskundigen verzekert te allen tijde het succes van uw project. Al meer dan 15 jaar heeft ons team een full-service aanpak om onder andere farmaceutische groothandelaren te helpen een succesvolle portefeuille voor voedingssupplementen op te bouwen.

Uitgebreid assortiment

Onze jarenlange ervaring in combinatie met ons uitgebreide dienstenpakket als one-stop-shop hebben ons tot een toonaangevende leverancier van voedingssupplementen in de gezondheids- en fitnesssector gemaakt. Dit maakt ons uniek in de markt.

Of u nu bruistabletten, zuigtabletten, capsules, tabletten of poeder nodig heeft, wij bieden u een service van A tot Z.

Door u bij het hele proces te betrekken, kunnen wij uw product afstemmen op uw wensen. Dankzij onze GMP-gecertificeerde productiefaciliteit in Duitsland kunnen wij ook de kwaliteit van uw product garanderen.

Advies en implementatie van begin tot eind

Maak kennis met ons sterke team

Internationale partners

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide portefeuille opgebouwd, waarvan 90% uit internationale klanten bestaat. De meeste daarvan bevinden zich in Europa, maar we hebben ook contacten in het Midden-Oosten en Azië. Onze ervaring en marktkennis in meer dan 20 landen is onze garantie om u de beste service te bieden.